Vindt hier uw PowerApps freelancer


Bent u opzoek naar een Microsoft Power Apps freelancer? (Of naar een Power Automate freelancer, PowerBi freelancer of Power Virtual Agent freelancer.)
Dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Vanuit ons netwerk hebben wij diverse freelancers met een expertise op het gebied de verschillende Microsoft Power Platform producten.
Klik hier om uw opdracht aan te melden.
 

Waarom een freelancer?

Gegarandeerd een expert
Specifieke Power platform expertise is schaars binnen veel organisatie. Experts op dat gebied onderkennen dat vaak ook en starten veelal als freelancer. Door een hoge focus van de freelancer op dit vlak, is de kennis vaak hoger en dat maakt de freelancer uitermate geschikt voor de verschillende opdrachten!
Ondernemende mindset
Een freelancer moet zijn eigen boontjes doppen, geen opdracht betekent geen inkomen. De freelancers via ons platform zijn dan ook geen afwachtende personen, maar proactieve specialisten die met uw organisatie meedenken. IT'-ers die ook "mensentaal" spreken.
Innovatief
Freelancers komen bij veel verschillende organisaties over de vloer, hierdoor krijgen ze veel verschillende ideeën en inspiraties mee. Dit kan de freelance consultant ook weer bij uw organisatie toepassen waardoor er oplossingen ontstaan waar u zelf nog niet eerder aan gedacht had.
Flexibel
Een freelancer inhuren voor een korte en tijdelijke opdracht is eenvoudiger dan hierop gericht personeel te werven. Naast een schaarste in specialisten, is een dergelijke opdracht vaak niet voldoende om iemand hiervoor 32-40 uur in loondienst te nemen. Een freelance specialist kunt u eenvoudig voor een tijdelijke opdracht inhuren. Na afronding van de opdracht kunt u tevreden gebruik (blijven) maken van het opgeleverde product. Kleine wijzigingen en aanpassingen kunt u vaak zelf toepassen.
Voor de kleine en grote klus
U kunt een freelancer zowel voor een kleine kortstondige opdracht van enkele uren / dagen in huren of voor een langere periode. Hierdoor kunt u dus ook bij ons terecht voor de kleine als een grote en uitgebreide opdracht.

Waarin verschillen
wij van andere platformen?


Hoe gaan we te werk?

1

Intake

Nadat u uw opdracht (vrijblijvend) bij ons ingediend heeft nemen wij spoedig contact met u op om te komen tot een afspraak waarin we de ins-outs kunnen bespreken.
Hier bespreken we de opdracht door, weet u bijvoorbeeld zelf nog niet hoe en met welke databronnen u de Power App (of bijv. Flow en/of chatbot) wilt maken? Doordat de intake uitgevoerd wordt door een expert, kan hier al advies over gegeven worden.
Nadat wij duidelijk gekregen hebben wat het doel is van de opdracht en welke extra wensen en eisen u heeft gaan we opzoek naar een passende freelance consultant.
2

Op zoek

Met alle informatie vanuit de intake gaan we opzoek naar een geschikte freelance consultant.
Hiervoor spreken wij ons eigen netwerk aan waarin we actief de best passende consultant erbij zoeken. Vanuit de intake weten wij precies welke technische expertise er benodigd is om de klus te kunnen uitvoeren.

Als we op zowel technische expertise als op beschikbaarheid een match gevonden hebben dan plannen we een kennismakingsgesprek in.
3

Kennismaking

Omdat wij persoonlijke aandacht en contact belangrijk vinden, zal er bij voorkeur een fysieke afspraak ingepland worden om kennis te maken met de freelance consultant. We bespreken de opdracht in detail door. Dit zodat de freelance consultant ook een goede inschatting kan maken van de verwachte tijdsinvestering om de opdracht uit te voeren.

Is er een match op persoonlijk én financieel vlak? Dan zal de opdracht geformaliseerd worden.
4

Start opdracht

Nadat de opdracht officieel gegund is, zal de freelance consultant aan de opdracht beginnen op de afgesproken datum.
U heeft direct contact met de freelance consultant en bespreekt gezamenlijk de voortgang.
Mochten er onverhoopt uitdagingen ontstaan dan kunt u op ons rekenen.

Opdracht aanmelden

Bent u opzoek naar een Power Apps, Power Automate, PowerBI of Power Virtual Agent Freelancer om uw opdracht uit te laten voeren?
Vul dan het volgende formulier in.
Vul het formulier zo compleet mogelijk in. Weet u bepaalde antwoorden (nog) niet, geen probleem!
Nadat u de opdracht aangemeld heeft nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

P.S. Acquisitie wordt niet gewaardeerd.
 

Veel gestelde vragen

1Hoelang duurt het voordat er gestart kan worden met de opdracht?
Dit is vooraf niet goed aan te geven. Wij proberen hierbij zoveel mogelijk rekening te houden met uw wens. Hierin zijn wij echter wel afhankelijk van de beschikbaarheid van onze freelancers. Ook is niet elke expertise even vaak beschikbaar t.o.v. een wat algemenere expertise.
2Is er een minimale tijdsduur dat een opdracht moet kosten?
Ja, de minimale tijdsduur is 8 uur. Korte en kleine opdrachten zijn dus mogelijk. Een maximale tijdsduur is er niet. Wilt u bijvoorbeeld een freelance expert voor 1 jaar inhuren dan is dat mogelijk. (Indien er een match gevonden kan worden.)
3Welke uur tarieven worden er gehanteerd?
Dit is vooraf niet aan te geven. Onze freelance consultants bepalen zelfstandig hun eigen tarief. Onze kosten die bovenop het uurtarief komen liggen wel vast. Vaak zijn tarieven afhankelijk van de duur van een opdracht. Korte opdrachten worden vaker tegen een hoger tarief uitgevoerd t.o.v. lang lopende tarieven. Gemiddeld liggen de uur tarieven tussen de €90.- en €150.- per uur.
4Moet ik ook betalen als er geen passende freelancer match gevonden kan worden?
Nee. U betaald hier niets voor. Uiteraard blijven wij indien gewenst wel voor u doorzoeken naar een passende match!
5Ik ben niet tevreden over de freelance consultant, wat nu?
Uiteraard is dit een situatie die we moeten proberen te voorkomen. In eerste instantie vragen we u dan ook om vooral zelf in contact te blijven met de uitvoerende freelance consultant. Mocht het niet tot een oplossing komen, dan zal de huidige opdracht stopgezet moeten worden. De tot dan toe gemaakte uren worden wel gefactureerd, tenzij anders met de freelancer overeengekomen is. Wij zullen dan opzoek gaan naar een nieuwe match om de opdracht voort te zetten.
6Mag ik na afronding van de opdracht rechtstreeks met de freelancer vervolg opdrachten afnemen?
Dat is niet toegestaan binnen 1 jaar na afronding van het project. Bent u erg tevreden over de freelance consultant en wilt u de consultant graag opnieuw op verdere opdrachten inzetten? Dan kan of de opdracht verlengd worden of een nieuwe opdracht gemaakt worden. Dit verloopt wel via ons. Is het langer dan 1 jaar geleden dat de freelancer de opdracht afgerond heeft bij u, dan mag u wel rechtstreeks contact met de freelancer opnemen voor een vervolg opdracht. Uiteraard waarderen wij het als u dit alsnog via ons wilt verlopen.
7Kan ik alleen een Freelancer voor PowerApps hier aanvragen?
Nee, het is ook mogelijk om hier een freelancer voor bijvoorbeeld Power Automate, Power Automate RPA & AI, Power Virtual Agent en PowerBI aan te vragen. Dit kunt u via bovenstaand aanvraag formulier indienen. Bent u opzoek naar bijvoorbeeld een "all round" Microsoft 365 freelancer? Dan kunt u hiervoor ons algemene contactformulier gebruiken.