Freelancers gezocht

Ben jij een freelance consultant met een focus op PowerApps, PowerAutomate, PowerBI en/of Power Virtual Agent?
Ben je daarbij ook nog eens op zoek naar nieuwe opdrachten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Regelmatig hebben wij opdrachten waarvoor wij de beste specialisten nodig hebben! Op deze pagina kan jij jezelf aanmelden zodat je in ons systeem komt te staan.

Wij nemen contact met je op zodra er een opdracht is welke in jouw specialisme valt.

Bent u opzoek naar een
Freelancer?


Waarom zou jij
jezelf aanmelden?


Hierom wil jij jezelf aanmelden:

1Opdrachten op een presenteerblaadje!
Diverse opdrachten op een presenteerblaadje aangeboden krijgen? Dat kan via ons. Wij zorgen ervoor dat de eerste intake met een potentiële opdrachtgever geregeld is & zoeken daar de beste freelancer bij. Ben jij dat en ben je beschikbaar? Dan brengen we jou met de opdrachtgever in contact. Zien jullie beiden de opdracht zitten? Dan zal het papierwerk geregeld worden.
2Hoge verdiensten!
Hoge verdiensten waarbij je zelf jouw uur prijs bepaald! Wij bepalen vooraf niet wat het uur tarief is. Jij bepaald jouw eigen tarief. Van dit tarief hoef je vervolgens niets af te dragen aan ons! Hierdoor lever je dus niets in t.o.v. opdrachten die jij zelf zou binnenhalen. Door jouw uurtarief bij het aanmelden aan ons door te geven, kunnen wij vooraf al inschatten of de tariefstelling past bij het budget van de opdrachtgever.
3Verschillende type opdrachten
Door de vele verschillende type opdrachten raak je nooit verveeld! Soms is het een opdracht bij een grote opdrachtgever en een andere keer weer bij een midden-kleinbedrijf! Waar je de ene keer bijvoorbeeld een Excel formulier t.b.v. asbestsanering omzet naar een PowerApp zal je een andere keer een PowerApp kunnen maken voor de bevoorrading van een magazijn, gekoppeld aan Dynamics 365. Heel divers! Dat betekent wel dat je creatief moet zijn en een goed inlevingsvermogen nodig hebt!
4Je zit nergens aan vast
Door je aan te melden bij ons, blijf je je eigen vrijheid als freelancer houden! Je kan je eigen opdrachten blijven uitvoeren, ook buiten ons om. Wij hebben daarin tegen richting jou ook geen verplichting in de vorm van het moeten aanleveren van opdrachten. Wanneer wij een opdracht hebben én jij bent beschikbaar, dan hebben we daar allemaal voordeel aan. Ben je net gebonden aan een andere klus? Dan zoeken wij verder en ben je niets tot ons verplicht.
5Opdrachten die passen bij jouw specialisme
Ben jij expert in Power Apps op basis van Dataflex Pro (CDS)? Maar niet op op basis van SharePoint lijsten / Excel? Geen probleem, geef aan op welke expertises jij jouw specialisme hebt liggen & we zullen je in jouw kracht inzetten! Geen expert op PowerApps, maar wel op bijvoorbeeld PowerBI, Power Automate of Power Virtual Agent? Meld je dan ook vooral aan! Ook deze expertises zijn veelal gevraagd!
Why I should

 
Aan de slag

Zo gaan we te werk:

Inschrijven
De eerste stap is om jezelf aan te melden als freelance specialist. Hierbij is het nodig om een aantal gegevens in te vullen, zoals jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer, specialismes en jouw gewenste uurtarief. Uiteraard behandelen we jouw gegevens vertrouwelijk. We zullen jouw gegevens NOOIT zonder jouw toestemming met anderen delen. Na inschrijving zullen we contact met je opnemen indien benodigd & eventuele vragen vanuit jouw te beantwoorden.
Opdracht matching:
Wanneer er een opdracht aangemeld is bij ons, doen wij een 1e intake en kennismaking, dit zodat we de exacte scope van de opdracht kennen. Met deze kennis gaan wij vervolgens gericht kijken door welke freelancer de opdracht het beste uitgevoerd kan worden. Ben jij dat? Dan nemen we contact met je op om te verifiëren of je beschikbaar bent én open staat om de opdracht tot uitvoer te brengen. Is dat het geval? Dan gaan we verder in het proces.
Opdracht concretisering
Je bent beschikbaar om de opdracht uit te voeren & staat te popelen om te beginnen! Wij kunnen ook niet wachten! Uiteraard zal er ook eerst een 'persoonlijke' match met de opdrachtgever moeten zijn. Na een kennismakingsgesprek zal duidelijk worden of de opdrachtgever het ook ziet zitten. Is dat het geval? Dan zal er op basis van jouw inschatting een uren indicatie afgegeven worden. (Indien zowel jij als opdrachtgever dat wenst, kan er ook gewerkt worden met een vaste aanneemsom.) Ook zal er, wanneer gewenst, een opdrachtomschrijving in jouw woorden gevraagd kunnen worden. Met deze informatie kunnen wij vervolgens een inzetbevestiging opstellen richting de opdrachtgever. Is deze akkoord, dan stellen ook wij een contract op met de gemaakte afspraken. Het kan zo zijn dat een opdrachtgever eist dat er een NDA getekend dient te worden. Jij als opdrachtgever zal deze NDA dienen te ondertekenen om aan de opdracht te beginnen.
Uitvoering opdracht
Al het papierwerk is afgerond! De opdracht kan starten. Met de opdrachtgever is vooraf al bepaald of je remote of op locatie de opdracht uitvoert. Afhankelijk van de duur van het project, kan het zijn dat wij tussentijds een evaluatie in plannen om te bekijken of alles nog loopt zoals het zou moeten lopen. Uiteraard gaan wij ervan uit dat jij zelf het contact rondom voortgang onderhoudt met de opdrachtgever. Om achteraf geen onnodige discussies te krijgen, vragen we je wekelijks een urenoverzicht toe te sturen aan ons én de opdrachtgever.
Oplevering opdracht
Nadat je de opdracht uitgevoerd heb, zal het product officieel over gedragen worden aan de opdrachtgever. Uiteraard zal er voorafgaand aan de oplevering eerst zorgvuldig getest moeten worden door de opdrachtgever. Indien de opdrachtgever akkoord is met de oplevering kan de opdracht ook officieel afgesloten worden.
Vervolg opdrachten
Het kan zijn dat er door jouw goede werk vervolg opdrachten uit komen bij de opdrachtgever. Daar zijn wij erg blij mee. Uiteraard zullen we jou dan ook als eerste freelance specialist voorstellen (bij een expertise matching).

Inschrijven

Om jezelf in te schrijven, vragen we je het volgende formulier in te vullen. Alle ingevulde gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden en zullen niet zonder jouw toestemming met anderen gedeeld worden.

P.S. Acquisitie wordt niet gewaardeerd.

FAQ

Vindt hier de antwoorden op de meest gestelde vragen:
Mochten er nog onduidelijkheden zijn, dan kunnen de meest gestelde vragen je wellicht helpen. Toch nog vragen of misschien (andere) opmerkingen? Laat het dan gerust weten via ons algemeen contactfomulier.
1Hoe kan ik mijzelf inschrijven?
Via het aanmeldformulier hierboven. Lukt dat niet? Probeer dan ons algemene contactformulier.
2Wanneer krijg ik een opdracht aangeleverd?
Dat kunnen we helaas niet aangeven. Wanneer er opdrachten binnenkomen en deze hebben een match met jouw expertises dan nemen we contact met je op. Bij het hebben van meerdere volledige matches betekent dit dat we als eerste contact opnemen met de persoon die zich als eerste ingeschreven heeft bij ons. Is deze persoon niet beschikbaar, dan zal de volgende expertise match benaderd worden.
3Naar wie stuur ik mijn factuur?
Die stuurt u naar ons toe. De gegevens en informatie daarvoor krijgt u aangeleverd bij het opstellen van een opdrachtbevestiging. LET OP: Zonder een opdrachtbevestiging met de door ons gecommuniceerde referentienummers nemen wij de factuur niet in behandeling.
4Hoe vaak kan ik factureren?
Bij kort lopende opdrachten, welke binnen bijvoorbeeld 2 weken afgerond kunnen worden kan de factuur na afronding van het project verstuurd worden. Anders geven wij de voorkeur aan één factuur per maand.
5Wat is de betalingstermijn van de facturen?
Wij trachten ernaar uw factuur binnen 40 dagen te betalen. Uiteraard proberen we dit sneller te doen. Hierbij zijn wij echter afhankelijk van een opdrachtgever.
6Wie is er verantwoordelijk voor eventuele schades bij de klant?
Dat ben jij als freelancer. Ons advies is dan ook om een arbeidsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.
7De opdracht loopt niet zoals ik wil, wat nu?
Meld dit vooral bij ons! Gezamenlijk zullen we kijken waar het door komt & hoe we dit kunnen oplossen. Gezamenlijk zullen we de beste oplossing hiervoor vinden.
8Mag ik na een opdracht, een vervolgopdracht rechtstreeks met de opdrachtgever afstemmen?
Nee. In het eerste jaar na afronding van een opdracht bij ons, is het niet toegestaan om buiten ons om een freelance opdracht in uitvoer te brengen bij dezelfde opdrachtgever. Ligt er een opdracht klaar bij de opdrachtgever na afronding van de huidige? Laat het weten en wij zorgen ervoor dat jij de opdracht kan gaan uitvoeren conform de eerdere overeengekomen condities.
9Wie is de eigenaar van het intellectueel eigendom van een opgeleverd product?
Dat is de opdrachtgever. Kennis en ervaring mag je natuurlijk wel hergebruiken, echter zijn er door jou & ons geen rechten te ontlenen aan de oplossing die gebouwd is voor de opdrachtgever.
10Ik ben langdurig ziek waardoor ik de opdracht niet kan uitvoeren, wat nu?
Uiteraard is dat heel erg vervelend & hopen we op een spoedig herstel. Als dit het geval is zullen we hier gezamenlijk met de opdrachtgever naar een oplossing gaan zoeken. Het kan dus zijn dat we op verzoek van de opdrachtgever een andere consultant gaan werven.